Taxatierapport, geaccepteerd door alle geldverstrekkers

Heeft u een taxatierapport nodig?
De eerste vraag die wij u dan stellen zal zijn: waar heeft u deze voor nodig?

Wanneer het taxatierapport nodig is voor het verkrijgen van een financiering, dient dit meestal een gevalideerd taxatierapport te zijn. Dit kan zijn omdat u een nieuwe woning heeft aangekocht, maar kan ook zijn omdat u een wijziging wilt doorvoeren in uw huidige lening. Vraag uw financieel adviseur welk taxatierapport u nodig heeft of overleg dit met één van onze Register Taxateurs.

Zijn er verkoop plannen? Ook dan willen wij u graag van dienst zijn!
Voor verkoop heeft u echter niet altijd direct en taxatierapport nodig. En wat wij zeker niet willen is u onnodig op kosten jagen.

Wilt u verkopen, dan komen we graag geheel vrijblijvend, bij u thuis om de verkoop mogelijkheden te bespreken. Wij zullen u dan uitgebreid informeren hoe wij u van dienst kunnen zijn maar bovenal hoe u de beste opbrengst kunt bewerkstelligen. U ontvangt van ons een schriftelijke indicatie van de marktwaarde op dit moment en natuurlijk wat de verkoopkosten bedragen. Zo weet u snel, overzichtelijk en transparant, wat u van ons kunt verwachten

Hoe wij u verder van dienst kunnen zijn bij verkoop kunt u lezen onder het kopje VERKOOP.

Is er een andere vraag met betrekking tot taxaties? Onze taxateurs zijn altijd bereidt met u van gedachten te wisselen en u te informeren over de stappen die u kunt zetten om uw doel te bereiken.

Afspraak maken