Verzekeringen

Particulier en zakelijk kunt u bij Meer Advies terecht voor al uw verzekeringen. Onze specialisten zijn u graag van dienst om samen met u de verzekering(en) te kiezen die het beste bij u passen. U mag van ons verwachten dat we zorgvuldig te werk gaan, in uw belang. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kunt u hieronder lezen.

Afspraak maken    Online offerte maken 

Schade melden algemeen   Schade melden reizen

Inventarisatie 
Om te zorgen voor een optimale dekking, brengen wij eerst uw risico's en uw huidige verzekeringen in kaart. Dit is de basis voor ons advies aan u.

Vooruitkijken 
Als we eenmaal een goed beeld hebben van uw huidige verzekeringen, kijken we ook meteen vooruit. Wellicht heeft u toekomstplannen die van invloed kunnen zijn op uw verzekeringssituatie. Eerder stoppen met werken is daar een voorbeeld van, of de studie van uw kinderen. Wij vertalen uw wensen en plannen altijd door in ons verzekeringsadvies. Zodat u niet alleen nu, maar ook straks goed verzekerd bent.

Advies 
Nadat uw verzekeringssituatie helemaal in kaart is gebracht, gaan wij voor u aan het werk. Wij stellen een pakket van verzekeringen samen dat aansluit op uw wensen en verwachtingen, tegen de scherpste premie.

Afsluiten en administratieve afhandeling 
Heeft u eenmaal een verzekering afgesloten via Meer Advies, dan regelen wij de afhandeling. Dit is inclusief alle polis formaliteiten, het overschrijven van uw bestaande polissen en het zorgvuldig controleren van de nieuwe polis stukken.

Nazorg
Met uw nieuw afgesloten pakketverzekering heeft u de meest gunstige dekking tegen de laagst mogelijke prijs; die zekerheid heeft u. Maar daarmee houdt onze dienstverlening niet op. Zo voeren wij eventuele wijzigingen in uw privé-situatie door en informeren wij u over nieuwe producten en veranderde wetgeving die financieel interessant voor u kunnen zijn. 

Meer Advies heeft een breed pakket aan verzekeringen beschikbaar. Het liefst komen wij met u persoonlijk in gesprek, zodat wij u op maat kunnen adviseren.