Dienstenwijzer

Wie zijn wij?
Ons kantoor is naast de makelaardij, gespecialiseerd in, financiële diensten, bankzaken (RegioBank), verzekeringen en hypotheken. Al onze adviseurs laten zich voortdurend bijscholen en zijn we op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en voldoen we aan alle wettelijk verplichtingen.
Ons kantoor is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur


Onze dienstverlening
Wij beschikken over een vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële producten en diensten van diverse aanbieders. Dit betekent dat wij samen met u een overzicht maken van de financiële risico's waar u mee te maken heeft of kunt krijgen en dat wij u kunnen adviseren over de financiële producten die naar ons oordeel aansluiten bij uw (toekomstige) wensen en persoonlijke omstandigheden. Bemiddeling houdt in dat wij diverse berekeningen maken en u onder meer begeleiden bij het afsluiten van de geadviseerde producten. Wij nemen contact op met aanbieders van financiële producten en vragen een offerte op.
Hierna leest u op welke gebieden wij u van dienst kunnen en mogen zijn.


Schadeverzekeringen
Vrijwel iedereen heeft wel één of meer schadeverzekeringen. Dat kan gaan om de verzekering van uw inboedel of van uw auto. Met de schadeverzekeringen verzekert u zich tegen de kosten van schade aan zaken of extra kosten die u moet maken als gevolg van een onverwachte gebeurtenis. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in schadeverzekeringen.


Levensverzekeringen
Levensverzekeringen zijn er in veel vormen. Van een eenvoudige verzekering om de uitvaart te bekostigen tot complexe verzekeringen om uw pensioen te financieren. Maar ook een verzekering waarmee u te zijner tijd de schuld van uw hypotheek aflost, kan een vorm van levensverzekering zijn. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in levensverzekeringen.


Hypothecair krediet
Indien u een woning koopt, zult u hiervoor waarschijnlijk een hypotheek afsluiten. Dat is een belangrijk adviesmoment. Immers u beslist hier over een verplichting die u aangaat voor een lange periode. Bij zo'n beslissing moet u als consument op veel zaken letten. Niet alleen op de hoogte van de rente maar ook op de periode waarvoor u de rente vastzet en wat de mogelijkheden zijn om de lening vervroegd af te lossen. Zo zijn er nog meer adviesaspecten die voor u belangrijk zijn. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in hypotheken met verreweg de meeste geldverstrekkers en gangbare hypotheekvormen.


Consumptief krediet
Bij aankoop van zaken, zoals een auto komt u voor een grote uitgave te staan. De financiering van een dergelijke (onverwachte) uitgave kan worden geregeld door het afsluiten van een krediet. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in kredieten.


Betalen en sparen
Sparen kunt u op verschillende manieren doen. Door geld te storten op een spaarrekening. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren en te bemiddelen in betaal- en spaarproducten.


Onafhankelijk advies
Voor sparen en betalen adviseren wij producten van de RegioBank. Voor alle overige producten zoals hypotheken en verzekeringen werken wij samen met verreweg de meeste geldverstrekkers, banken  en verzekeraars.


Onze dienstverleningsdocumenten
In ons dienstverleningsdocument (DVD) vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en welke vergoeding gevraagd wordt.

Klik op onderstaande dienstverleningsdocumenten om deze te downloaden: