Beschrijving

Gemak dient de mens! 
Een mooie uitspraak die uitermate toepasselijk is voor dit royale driekamer begane grond appartement middenin het centrum van Roelofarendsveen. Het appartement heeft naast twee zeer goede slaapkamers, een fijne woonkamer met open keuken en een aangrenzend ruim balkon op het zuiden gericht. In de kelder van het gebouw heeft u nog aanvullend de beschikking over een eigen parkeerplaats. Dit appartementencomplex is gebouwd in 2004, ligt direct achter het winkelcentrum Noordplein en heeft parkeervoorzieningen direct voor de deur. Openbaar vervoer is eveneens op loopafstand bereikbaar.

Indeling

In de centrale hal van het gebouw treft u de brievenbussen en het bellentableau. Rechts daarvan zijn de bergkasten van de appartementen te vinden. Links van de hal ligt de algemene inpandige fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Via de lift en het trappenhuis heeft u toegang tot de diverse verdiepingen en de parkeergarage van het gebouw.

Voor dit appartement behoeft u niet direct met de lift te gaan, de voordeur ligt namelijk op de begane grond.

Hierbij geeft de hal u ruimte voor een garderobe, de meterkast en het toilet. Tegenover het toilet ligt de badkamer, welke is uitgevoerd met ligbad, wastafel, inloopdouche en een tweede toilet. De badkamer is zowel vanaf de hal als de hoofdslaapkamer toegankelijk. De zeer royale hoofdslaapkamer is uitgevoerd met tweemaal een Frans Balkon. Ook de tweede slaapkamer is ruim en ook deze kamer is uitgevoerd met een Frans Balkon. Aan het einde van de hal ligt de bijkeuken/inpandige berging met opstelling cv-combiketel en de aansluiting voor de wasmachine. Nu staan er stellagekasten in, maar met wat aanpassingen zou u hier hele fraaie bergkasten kunnen maken. 

Wanneer u eenmaal de woonkamer bent binnengestapt zult u verstelt staan van de hoeveelheid licht wat het appartement binnenkomt. De woonkamer en open keuken liggen namelijk aan de zuidzijde van het gebouw. Naast een zeer royale schuifpui in de zithoek heeft u in de keuken nog eens de beschikking over 3 grote ramen.  De open keuken is uitgevoerd in L-opstelling en voorzien van koel-/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. 

Bij het appartement behoort een parkeerplaats in de kelder welke toegankelijk is via een verwarmde inrit en elektrische overheaddeur.

Balkon

Dit heerlijke royale balkon ligt direct aan polderwater en is op het zuiden gesitueerd. In de ochtendzon is het hier heerlijk genieten van uw eerste kopje koffie, maar ook tot in de namiddag kunt u van het zonnetje genieten. Doordat het balkon is overkapt kunt u ook bij iets minder weer of regenval heerlijk buiten zitten.

Bijzonderheden

Kenmerken:
- bouwjaar 2004
- woonoppervlakte ca. 110 m2
- inhoud ca.  348
- cv-combiketel type Nefit Smartline, bouwjaar 2004
- royaal balkon op het zuiden
- VVE bijdrage € 235,- p/mnd (woning + parkeerplaats)
- gezonde VVE

Het winkelcentrum van Roelofarendsveen bestaat uit het Noordplein en aan de overzijde van de sloot het nieuwe Zuidplein. Alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen kunt u hier vinden en zijn dan ook echt op loopafstand bereikbaar, zelfs voor degenen die minder goed ter been zijn. Het complex zelf is destijds gebouwd met in het vooruitzicht dat bewoners mogelijk gebruik dienen te maken van bijvoorbeeld een rolstoel. Daarom gaan alle toegangsdeuren automatisch open. En zoekt u het liever wat verder weg? De A4 en A44 liggen op enkele autominuten rijden, u zit zo in de grote steden binnen de Randstad.

Kenmerken