Omschrijving

Deze vrijstaande villa met garage, inrit met parkeergelegenheid op eigen terrein en zonnige tuin aan vaarwater is een unieke kans!

Indeling

De in de corridor gesitueerde hal scheidt de woning van de riante garage, de woonkamer met erker  en open haard is in combinatie met de eetkamer en de riante leefkeuken een aangename verblijfsruimte. De openslaande deuren aan de achterzijde koppelen de leefkeuken optisch aan de fraaie tuin die met zijn ligging aan het water bijdraagt aan het leefgenot en de vele mogelijkheden. De luxe keuken in landelijke uitvoering  is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping

Overloop, ruime ouderslaapkamer, fraaie badkamer met ruim ligbad, wastafel, toilet en een ruime hoekdouchecabine en de  tweede slaapkamer.

Tweede verdieping

Overloop, twee ruime slaapkamers met dakraam en veel bergruimte, separate wasruimte met CV-opstelling en tweede badkamer met wastafel, toilet en een inloopdouche.

Bijzonderheden

De unieke ligging met aan drie kanten water geven het idee van een eigen eiland. De jollensteiger, aanlegsteiger en het riante zonterras vormen de achtertuin. De voortuin met opstelplaats voor meerdere auto’s en een nette indeling zijn prima verzorgt, de ruime garage maakt het plaatje compleet. Het doorgaand vaarwater staat middels een sluis (op ca 100m afstand) in verbinding met het Braassemermeer. De gehele woning is ruim van opzet, keurig onderhouden en luxe ingericht. Laat u verrassen en bel voor een bezichtiging.

Kenmerken