Beschrijving

Wilt u gelijkvloers op de begane grond wonen?
Zoekt u een woning met geschiedenis?
Wilt u zo kunnen verhuizen?

Dan moet u deze woning zeker op uw lijstje zetten om van binnen te bekijken. 
U zult zeker verbaasd staan van de ruimte die u zult aantreffen binnen.

Fantastisch verbouwd, centraal in Roelofarendsveen! In de voormalige fietsenwinkel van Schouten zijn 4 nieuwe prachtige appartementen en 1 bovenwoning met 4 slaapkamers gerealiseerd. Het pand is volledig verbouwd, heerlijk licht en modern en voorzien van alle moderne gemakken. Alle appartementen hebben een heerlijk daktuin, een separate berging en eigen parkeerplaats. 

De appartementen verschillen qua indeling. Het rechter appartement heeft 2 slaapkamers, de andere twee beneden appartementen hebben 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming met lichte houtstructuur laminaatvloer, moderne lichte keuken voorzien van  inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combi oven.  Daarnaast hebben de appartementen een stijlvolle badkamer met inloopdouche en een meubel met dubbele wastafel. Uniek in de appartementen is de vaste trap waar u middels het elektrisch bedienbaar en glazen dakluik toegang krijgt tot de zonnige daktuin op het zuiden! Ieder appartement heeft ook eigen zonnepanelen.
De bovenwoning is tevens voorzien van alle bovenstaande moderne gemakken maar verdeeld over 2 etages. Op de 1e verdieping treft u de woonkamer, het toilet en de moderne woonkeuken, tevens treft u hier de toegang tot de daktuin. Op de 2e verdieping 4 ruime slaapkamers met dakkapellen en de stijlvolle badkamer.

Bijzonderheden

Als eigenaar van dit appartement wordt u lid van de Vereniging van Eigenaren welke zorgdraagt voor het onderhoud van het gebouw en toebehoren. De servicekosten voor dit appartement bedragen ca. € 150,- per maand.

Het pand is rustig maar toch zeer centraal gelegen in Roelofarendsveen aan de Langeweg. Om de hoek treft u een klein centrum met diverse verswinkels en supermarkten. Daarnaast zijn er vele sportfaciliteiten en horecagelegenheden aanwezig. Roelofarendsveen heeft een centrale ligging waardoor u binnen 30 min. in Amsterdam, Den Haag, Leiden of op het strand bent. In de omgeving zijn er diverse schitterende fiets- en wandelroutes en kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen op de Braassemermeer, Westeinder- en Kagerplassen.

Kenmerken