Omschrijving

Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. Twee eilanden, Westereiland en Middeneiland worden door Heembouw gerealiseerd. Heembouw start project Westend met het realiseren van 34 woningen op het Middeneiland. 

De meeste woningen komen aan het water te liggen. Sommige woningen hebben een pachtige rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Hollands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de bruggetjes en het smaakvol hekwerk. Kortom een plan met woningen van degelijke kwaliteit, fraai afgewerkt met het oog voor materialen en kleur en zodoende een uitstraling van hollandse gezelligheid. Geniet het hele jaar door op deze fantastische eilanden!

Indeling

Het interieur maakt de verwachtingen volledig waar. Zoals op de begane grond met de geweldige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en de ruime woonkeuken aan de voorzijde. Een hoekkeuken of toch een kookeiland? De mogelijkheden zijn zeer divers.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en de uiters luxueuze badkamer.

Tweede verdieping

De zolder is ruim en hoog en daar bevinden zich nog eens twee royale slaapkamers.

Tuin

De ligging direct aan het vaarwater met een tuin op het zuiden is natuurlijk superieur.

Bijzonderheden

- 183m2 woonoppervlakte
- woonkamer 7,5m breed
- brede pui met openslaande deuren
- woonkeuken aan de voorzijde
- vijf slaapkamers
- badkamer voorzien van luxe sanitair
- inpandige berging
- rieten kap
- grote achtertuin op het zuiden
- gelegen aan vaarwater

Kenmerken