Beschrijving

Wat dacht u van iedere ochtend wakker worden met weer een ander schilderij als uitzicht? Te denken valt de prachtige zonsondergangen aan het einde van de dag? Of alle prachtige wintertaferelen, mistige ochtenden, of juist heerlijke warme dagen met springende hazen en grazende koeien? Lijkt u dit wat, dan moet u toch echt even verder lezen voor dit geweldige nieuwbouwproject: een twee-onder-één-kapwoning aan de Achterweg in Nieuwe Wetering. 

Nieuwe Wetering! Midden in de Randstad gelegen, super centraal nabij uitvalswegen A4 en A44 maar met natuur, polderlandschap en vrije vergezichten. Dit is in een paar woorden de beschrijving van deze prachtige locatie. 

Dit geweldige nieuwbouwproject betreft de verkoop van twee zeer royale twee-onder-één-kapwoningen met diepe tuinen aan de achterzijde en het vrije uitzicht  over polderlandschap. Deze woningen worden gebouwd met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 184 m2 en hebben een perceeloppervlakte van ca. 475 m2 grond. Hoewel de indeling natuurlijk nog wel gewijzigd kan worden, is het nu zodanig ingetekend dat u vanuit uw woonkamer blijvend zicht heeft op de weilanden met alles wat hierin groeit en bloeit. Geen dag geeft hetzelfde uitzicht! 
Wilt u toch een andere indeling? De aannemer biedt een legio aan opties die met u besproken kunnen worden. 

In de brochure en/of plattegronden kunt u bekijken hoe de indeling is getekend. In het kort wordt deze hieronder uiteen gezet.

Indeling

Een ontvangsthal in de zijgevel met toilet. De midden ligging van de hal heeft als voordeel dat zowel de keuken aan de achterzijde als de woonkamer aan de voorkant desgewenst gewisseld kunnen worden, afhankelijk van hoe u zelf zou willen dat uw droomwoning eruit komt te zien.  Door de openslaande deuren aan de achterzijde stapt u zo de heerlijke diepe achtertuin in.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn er standaard drie slaapkamers gerealiseerd en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Uiteraard kan ook hier gebruik gemaakt worden van optiemogelijkheden. Bouwnummer één wordt aan de hoofdslaapkamer uitgevoerd met een Frans balkon voorzien van dubbele openslaande deuren.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is uitgevoerd als open zolderruimte met wasmachine/droger aansluiting alsmede de warmtepomp binnen unit en de mechanische ventilatie unit.

Tuin

Diepe achtertuin, grenzend aan de Voorweg en gelegen op het zuidoosten. 
Aan de voorzijde heeft u voldoende ruimte voor het maken van twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bijzonderheden

Geplande start bouw 1e kwartaal 2022. 

Deze online publicatie alsmede de brochure is met de nodige zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolkomenheden, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen hiervan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn zorgvuldig weergegeven maar dienen te worden gelezen als indicatief. Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud van (schriftelijke) goedkeuring door middel van ondertekening van de contracten door de (directie) eigenaar/opdrachtgever.

Kenmerken